Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1513
Название: | Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану |
Авторы: | Джетписбаева, Б.Ш. Мухтарханова, Р.Б. Матибаева, А.И. |
Ключевые слова: | Сүт Соя сүті Ешкі сүті |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Алматинский технологический университет |
Серия/номер: | МНПК;с.306-310 |
Аннотация: | СYткышкылды сусын eндiру Yшiн непзп шиюзат ретшде колданылатын ешю сутшщ физико-химиялык жэне технологиялык касиеттерiн жэне дэндьбуршакты дакыл шикiзат ретiнде алынган жасымыктыц CYтке косу жолдарын зерттелдi. Жасымык косылып eндiрiлетiн CYткышкылды сусынныц непзп технологиялык режимдерi аныкталды. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1513 |
ISBN: | 978-601-341-047-0 |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Proceedings GSI-5.pdf | 565,73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.