Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1513
Название: Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану
Авторы: Джетписбаева, Б.Ш.
Мухтарханова, Р.Б.
Матибаева, А.И.
Ключевые слова: Сүт
Соя сүті
Ешкі сүті
Дата публикации: 2019
Издатель: Алматинский технологический университет
Серия/номер: МНПК;с.306-310
Аннотация: СYткышкылды сусын eндiру Yшiн непзп шиюзат ретшде колданылатын ешю сутшщ физико-химиялык жэне технологиялык касиеттерiн жэне дэндьбуршакты дакыл шикiзат ретiнде алынган жасымыктыц CYтке косу жолдарын зерттелдi. Жасымык косылып eндiрiлетiн CYткышкылды сусынныц непзп технологиялык режимдерi аныкталды.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1513
ISBN: 978-601-341-047-0
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Proceedings GSI-5.pdf565,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.