Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/484
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | - |
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-28T04:55:13Z | - |
dc.date.available | 2019-03-28T04:55:13Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/484 | - |
dc.description.abstract | Сүт өндірісіндегі болашағы зор бағыттардың бірі – функционалдық тамақтануға арналған сүт қышқылды өнімдерді өндіру болып табылады. Мұндай өнімді өндірудің мақсаты, ағзаның физиологиялық қажеттіліктеріне жақын, компоненттердің қолайлы ара қатысы мен жиынтығын қамтамасыз ету болып табылады. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | - |
dc.subject | Йогурт | ru_RU |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Тағам | ru_RU |
dc.title | Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матибаева (2).docx | 17,08 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.