Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/484
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМатибаева, А.И.-
dc.contributor.authorДжетписбаева, Б.Ш.-
dc.date.accessioned2019-03-28T04:55:13Z-
dc.date.available2019-03-28T04:55:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/484-
dc.description.abstractСүт өндірісіндегі болашағы зор бағыттардың бірі – функционалдық тамақтануға арналған сүт қышқылды өнімдерді өндіру болып табылады. Мұндай өнімді өндірудің мақсаты, ағзаның физиологиялық қажеттіліктеріне жақын, компоненттердің қолайлы ара қатысы мен жиынтығын қамтамасыз ету болып табылады.ru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesРНПК;-
dc.subjectЙогуртru_RU
dc.subjectСүтru_RU
dc.subjectТағамru_RU
dc.titleБалаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыруru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матибаева (2).docx17,08 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.