Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/615
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКененбай, Ш.Ы.-
dc.date.accessioned2019-04-01T08:27:23Z-
dc.date.available2019-04-01T08:27:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/615-
dc.description.abstractЖұмыстың мақсаты түйе етінен дайындалған өнімдерінің технологиясында өсімдік тектес шикізаттарды қолдану ерекшеліктерін анықтау болып табылады. Мұндай өнімдерді дайындаудың пайдасы зор. Өйткені, халқымыз сапалы таза өнімдерді пайдалануды қалайды. Қазіргі таңда бұл тағам түрі үлкен сұранысқа ие. Біздің көздеп отырған негізгі мәселеміз - қазақ халқының ұмытылып бара жатқан дәстүрлі тағам дайындау стилін қайта жаңғыртуru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesРНПК;-
dc.subjectТүйе етіru_RU
dc.subjectЕтru_RU
dc.titleТүйе етінен дайындалған ет-өсімдік өнімі.ru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кененбай.docx30,22 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.