Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/615
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T08:27:23Z | - |
dc.date.available | 2019-04-01T08:27:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/615 | - |
dc.description.abstract | Жұмыстың мақсаты түйе етінен дайындалған өнімдерінің технологиясында өсімдік тектес шикізаттарды қолдану ерекшеліктерін анықтау болып табылады. Мұндай өнімдерді дайындаудың пайдасы зор. Өйткені, халқымыз сапалы таза өнімдерді пайдалануды қалайды. Қазіргі таңда бұл тағам түрі үлкен сұранысқа ие. Біздің көздеп отырған негізгі мәселеміз - қазақ халқының ұмытылып бара жатқан дәстүрлі тағам дайындау стилін қайта жаңғырту | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | - |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Ет | ru_RU |
dc.title | Түйе етінен дайындалған ет-өсімдік өнімі. | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кененбай.docx | 30,22 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.