Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results.
(0.009 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Пісірілген шұжық өндірісінде итмұрын жемістерінен жасалған ұнтақты қолдану
Құрманбекова, А.Қ.
;
Таева, А.М.
;
Ахметова, Н.Қ.
;
Базылханова, Э.Ч.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Выявление эффективности воздействия растительных экстрактов в мясных продуктах
Таева, А.М.
;
Абильмажинова, Н.А.
;
Тлевлесова, Д.А.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Кузембаева, Г.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-3
)
Выявление влияния растительных добавок на качественные показатели полуфабриката из верблюжатины
Медеубаева, Ж.М.
;
Астахов, М.
;
Таева, А.М.
;
Тлевлесова, Д.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-3
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Таева, А.М. (3)
Тлевлесова, Д.А. (2)
Абильмажинова, Н.А. (1)
Астахов, М. (1)
Ахметова, Н.Қ. (1)
Базылханова, Э.Ч. (1)
Джетписбаева, Б.Ш. (1)
Кузембаева, Г.К. (1)
Медеубаева, Ж.М. (1)
Құрманбекова, А.Қ. (1)
Subject
Ет өнімдері (3)
Антиоксиданты (2)
antioxidants (1)
ascorbic acid (1)
boiled sausages (1)
dehydroquercetin (1)
horse meat (1)
meat production (1)
rosae fructus (1)
rosae fructus powder (1)
... View More
Date Issued
2022 (3)