Репозиторий АТУ

Browsing 3. Безопасность и качество пищевых продуктов by Author "Абжанова, Ш.А."

Browsing 3. Безопасность и качество пищевых продуктов by Author "Абжанова, Ш.А."

Sort by: Order: Results:

  • Сабралы, С.Е.; Куцова, А.Е.; Абжанова, Ш.А.; Каташева, А.Ч.; Байбекова, А.У. (Алматы технологиялық университеті, 2023-4)
    Бұл жұмыста тағамдық жабындардың биопротекторлық қасиеттері зерттелді. Қазіргі таңда тағам өнеркәсібінде өнімді микробтық ластанудан, ауаның оттегінің әсерінен тиімді қорғауды қамтамасыз ететін, сақтау кезеңінде өнімнің ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account