Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 1 out of a total of 1 results for collection: 3. Безопасность и качество пищевых продуктов.
(0.004 seconds)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Исследованит показателя активности воды при вакуумой сушки яблок и груш, произрастающих в южных регионах РК
Шингисов, А.У.
;
Алибеков, Р.С.
;
Еркебаева, С.У.
;
Майлыбаева, Э.У.
;
Тастемирова, У.У.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-1
)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Алибеков, Р.С. (1)
Еркебаева, С.У. (1)
Майлыбаева, Э.У. (1)
Тастемирова, У.У. (1)
Шингисов, А.У. (1)
Subject
apple (1)
pear (1)
vacuum drying (1)
water activity (1)
Активность воды (1)
Алма (1)
Алмұрт (1)
Вакуумная сушка (1)
Груши (1)
Яблоки (1)
... View More
Date Issued
2023 (1)