Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for collection: 3. Безопасность и качество пищевых продуктов.
(0.012 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Анализ и иследование факторов влияющих на качества продукции
Аюбек, А.Н.
;
Ахметова, С.О.
;
Сериккызы, М.С.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Статистическая методы анализа качества продукции
Серикбай, А.К.
;
Сериккызы, М.С.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Интеграцияланған сапа және қауіпсіздік менеджмент жүйесінің тиімділігін бағалау әдістерін әзірлеу (ИСЖҚМЖ)
Чендагулова, М.Қ.
;
Манап, К.Р.
;
Сериккызы, М.С.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Совершенствование системы управление качеством хлебопекарной промышленности
Сериккызы, М.С.
;
Серикбаева, А.Н.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Қазақстан Республикасының ұлттық аккредиттеу орталығының сапа менеджмент жүйесінің сәйкестік сертификаттарына статистикалық талдама
Игиликова, М.Б.
;
Манап, Қ.Р.
;
Сериккызы, М.С.
;
Уажанова, Р.У.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2019
)
Тағам өніміндегі токсиндерді сараптау және зерделеу
Сериккызы, М.С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Метрологическое обеспечение производства по переработки молочных продуктов
Сериккызы, М.С.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Ет өндірісіндегі тағамдық қоспаларды пайдалану
Сериккызы, М.С.
;
Джумабекова, Г.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2017
)
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі – қазіргі уақыттың өзекті мәселесі
Сериккызы, М.С.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Насср жүйесі енгізілген ет және ет өнімдерін өндіретін кәсіпорындарда жартылай ысталған шұжық өнімдерінің сапасын зерттеу
Джумабекова, Г.Ш.
;
Ержигитов, Е.С.
;
Сериккызы, М.С.
;
Чендагулова, М.К.
;
Мамаева, Л.А
;
Зетбек, Г.С.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Сериккызы, М.С. (10)
Джумабекова, Г.Ш. (2)
Ахметова, С.О. (1)
Аюбек, А.Н. (1)
Ержигитов, Е.С. (1)
Зетбек, Г.С. (1)
Игиликова, М.Б. (1)
Мамаева, Л.А (1)
Манап, К.Р. (1)
Манап, Қ.Р. (1)
... View More
Subject
Качества (3)
Тағам (3)
Анализ (2)
Ет (2)
Менеджмент (1)
Метод (1)
Молочные продукты (1)
НАССР (1)
Переработка (1)
Пищевая промышленность (1)
... View More
Date Issued
2019 (2)
2018 (4)
2017 (1)
2016 (3)