Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 1 out of a total of 1 results for collection: 3. Безопасность и качество пищевых продуктов.
(0.004 seconds)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Определение аминокислотной сбалансированности белков кисломолочных продуктов для геродиетического питания
Кулажанов, К.С.
;
Жаксыбаева, ЭЖ.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Димитров, Ж.П.
;
Смаилова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы
,
2020
)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Димитров, Ж.П. (1)
Диханбаева, Ф.Т. (1)
Жаксыбаева, ЭЖ. (1)
Кулажанов, К.С. (1)
Смаилова, Ж.Ж. (1)
Subject
геродиетика, верблюжье молоко, кисломолочные продукты, аминокислоты, моделирование, рецептура (1)
... View More
Date Issued
2020 (1)