Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Молдабеков, А.К. | |
dc.contributor.author | Асилова, Г.М. | |
dc.contributor.author | Жельдыбаева, А.А. | |
dc.contributor.author | Батырбаева, А.М. | |
dc.contributor.author | Айтмуханбетова, К.Ғ. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-11T09:55:58Z | |
dc.date.available | 2019-04-11T09:55:58Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1291 | |
dc.description.abstract | Бұл мақалада шарап қышқылы мен оның күрделі эфирлерінің әртүрлі қосылу, орынбасу және тұйықталу кезіндегі реакциялық қабілеттілігінің жоғарылығы кӛрсетіледі. Зерттеу нәтижесінде реакциялық қабілеттілігі және құрылысы анықталып, сонымен қатар алынған қосылыстар арасынан биологиялық активті заттар іздестірілді. | ru_RU |
dc.description.abstract | This article highlights the reaction ability of wine acids and its esters in various connections, substitutions and closures. As a result of the research, the reactivity and structure were determined, and biologically active substances were found among the compounds obtained. | |
dc.description.abstract | В этой статье показана реакционная способность винных кислот и их сложных эфиров в различных соединениях, заменах и затворах. В результате исследования была определена реакционная способность и структура, а среди полученных соединений были обнаружены биологически активные вещества. | |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Вестник Академии гражданской авиации;2018.№4 | |
dc.subject | Шарап | ru_RU |
dc.title | Шарап өндірісінің қалдықтарын жан-жақты игеру | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |