Репозиторий АТУ

Шарап өндірісінің қалдықтарын жан-жақты игеру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Молдабеков, А.К.
dc.contributor.author Асилова, Г.М.
dc.contributor.author Жельдыбаева, А.А.
dc.contributor.author Батырбаева, А.М.
dc.contributor.author Айтмуханбетова, К.Ғ.
dc.date.accessioned 2019-04-11T09:55:58Z
dc.date.available 2019-04-11T09:55:58Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1291
dc.description.abstract Бұл мақалада шарап қышқылы мен оның күрделі эфирлерінің әртүрлі қосылу, орынбасу және тұйықталу кезіндегі реакциялық қабілеттілігінің жоғарылығы кӛрсетіледі. Зерттеу нәтижесінде реакциялық қабілеттілігі және құрылысы анықталып, сонымен қатар алынған қосылыстар арасынан биологиялық активті заттар іздестірілді. ru_RU
dc.description.abstract This article highlights the reaction ability of wine acids and its esters in various connections, substitutions and closures. As a result of the research, the reactivity and structure were determined, and biologically active substances were found among the compounds obtained.
dc.description.abstract В этой статье показана реакционная способность винных кислот и их сложных эфиров в различных соединениях, заменах и затворах. В результате исследования была определена реакционная способность и структура, а среди полученных соединений были обнаружены биологически активные вещества.
dc.publisher Алматы Технологиялық Университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Вестник Академии гражданской авиации;2018.№4
dc.subject Шарап ru_RU
dc.title Шарап өндірісінің қалдықтарын жан-жақты игеру ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись