Репозиторий АТУ
Исследование химического состава и безопасности качества мяса фазана
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Исследование химического состава и безопасности качества мяса фазана
Жельдыбаева, А.А.
;
Армия, М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1295
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
тезис АТУ 2018.pdf
Size:
517.7Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
[191]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register