Репозиторий АТУ
Тағамдық қоспа – шарап қышқылын шарап өндірісінің қалдығынан алу әдістері
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Тағамдық қоспа – шарап қышқылын шарап өндірісінің қалдығынан алу әдістері
Жельдыбаева, А.А.
;
Асилова, Г.М.
;
Изтелиева, Р.А.
;
Бугубаева, Г.О.
;
Батырбаева, А.М.
;
Айтмұханбетова, Қ.Г.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1314
Date:
2019
Show full item record
Files in this item
Name:
тезис Астана,2019.pdf
Size:
1.118Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
[203]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register