Репозиторий АТУ

Тағам өніміндегі токсиндерді сараптау және зерделеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сериккызы, М.С.
dc.date.accessioned 2019-04-17T11:02:39Z
dc.date.available 2019-04-17T11:02:39Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1660
dc.description.abstract Біздің ғылыми жұмысымыздың барысында негізгі мәселе токсиндік элементтерді сараптау және зерделеу болып табылады. Токсиндік элементтер көптеген азық-түлік өнімдерінде кездеседі.Көптеген ғылым саласындағы ғалымдардың зерттеуі бойынша 1924 жылы француз ғалымы Г.Рамон токсиннің бейтараптығын ұсынды және формалинді емдеуді зерттеп дәлелдеген.Формалинді емдеудің тиімділігі, соның ішіндегі анонтоксиндер, улы заттар болып табылады. ru_RU
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Тағам ru_RU
dc.subject Пищевая промышленность ru_RU
dc.title Тағам өніміндегі токсиндерді сараптау және зерделеу ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись