Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Improving of the oxidative stability and quality of new functional horse meat delicacy enriched with sea buckthorn (hippophae rhamnoides) fruit powder extracts or seed kernel pumpkin (cucurbita pero l.) Flour
Uzakov, Y.M.
(
Almaty technological university
,
2017
)
Изучение безопасности верблюжьего мяса
Кененбай, Ш.Ы.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Определение критических и производственных локальных рисков мясных консервов из нетрадиционного сырья
Изтелиева, Р.В.
;
Байболова, Л.К.
;
Рскелдиев, Б.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Повышение биологической ценности функциональных продуктов на основе мяса птицы
Байболова, Л.К.
;
Рскелдиев, Б.А.
;
Абжанова, Ш.А.
;
Кулажанов, Е.Т.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Исследование особенность разделки баранины по-казахски
Узаков, Я.М.
;
Медеубаева, Ж.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Использование растительного сырья в производстве вареных колбас
Буламбаева, А.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Разработка технологии, рецептур национальных мясных изделий с функциональными свойствами
Петченко, В.И.
;
Таева, А.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Функциональные изделия из баранины с растительными добавками
Петченко, В.И.
;
Таева, А.М.
(
Алматинский технологический университет
,
2017
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байболова, Л.К. (2)
Петченко, В.И. (2)
Рскелдиев, Б.А. (2)
Таева, А.М. (2)
Uzakov, Y.M. (1)
Абжанова, Ш.А. (1)
Буламбаева, А.А. (1)
Джетписбаева, Б.Ш. (1)
Изтелиева, Р.В. (1)
Кененбай, Ш.Ы. (1)
... View More
Subject
Мясопродукты (8)
Баранина (2)
Мясная промышленность (2)
Colour characteristics (1)
Hydrolysis (1)
Sensory properties (1)
Верблюжье мясо (1)
Гидролиз (1)
Колбаса (1)
Мясо (1)
... View More
Date Issued
2017 (8)