Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 11 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.007 seconds)
Now showing items 1-10 of 11
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Ет және ет өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету мәселесі
Уажанова, Р.У.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Сиыр етінен тағам жасау технологиясын өсімдік композициясымен байыту
Узаков, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған пісіріліп-ысталған өнімінің тағамдық құндылығын зерттеу
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған шұжық өнімдерінің ассортиментін кеңейту
Медералы, С.
;
Сыздыкова, Л.С.
;
Буламбаева, А.А.
;
Смагулова, А.К.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Өсімдік тектес шикізатын ет өндірісінде қолдану
Хажимухан, А.
;
Рскелдиев, Б.А.
;
Абжанова, Ш.А.
;
Абильмажинова, Н.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Жаңа сойылған жылқы етінің автолитикалық өзгерістерін анықтау
Ұзақов, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Анарбекова, Ұ.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған өнімінің биологиялық құндылығын зерттеу
Ұзақов, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Калдарбекова, М.
;
Қойшыбай, Ж.М.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Түйе етінен жасалған шұжық технологиясын жасау
Ұзақов, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Медеубаева, Ж.М.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Сиыр етінен жасалған өнімнің аминқышқылдық құрамы
Ұзақов, Я.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Оспанова, Д.А.
;
Қойшыбай, Ж.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Ет өнімдерінің өндірісінде күркетауық етін пайдаланудың маңызы
Ұзақов, Я.М.
;
Желеуова, Ж.С.
;
Шингисов, А.У.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Now showing items 1-10 of 11
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Матибаева, А.И. (5)
Ұзақов, Я.М. (5)
Таева, А.М. (3)
Узаков, Я.М. (2)
Абжанова, Ш.А. (1)
Абильмажинова, Н.К. (1)
Анарбекова, Ұ. (1)
Буламбаева, А.А. (1)
Джетписбаева, Б.Ш. (1)
Желеуова, Ж.С. (1)
... View More
Subject
Ет (11)
Сиыр еті (2)
Шұжық өнімі (2)
Өсімдік (2)
Композиция (1)
Консервілер (1)
Мясопродукты (1)
Рецептура (1)
Тауық еті (1)
Тағам (1)
... View More
Date Issued
2018 (11)