Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 2 out of a total of 2 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Геродиетаға арналған түйе сүтінен өндірілген сүзбе массасының құрылымдық профильінің сипаттамасы
Кулажанов, К.С.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Жаксыбаева, Э.Ж.
;
Есенова, А.Б.
;
Есіркеп, Е.Г.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-4
)
Түйіршікті сүзбе жасау технологиясын жетілдіру
Женисбекова, А.А.
;
Тулепова, М.Қ.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Мухтарханова, Р.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-4
)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Диханбаева, Ф.Т. (2)
Есенова, А.Б. (1)
Есіркеп, Е.Г. (1)
Жаксыбаева, Э.Ж. (1)
Женисбекова, А.А. (1)
Кулажанов, К.С. (1)
Мухтарханова, Р.Б. (1)
Тулепова, М.Қ. (1)
Subject
Camel milk (1)
Cottage cheese (1)
Curd mass (1)
Gerodiet (1)
Linseed oil (1)
Nutritional value (1)
Textural profile (1)
Vegetable oil (1)
Верблюжье молоко (1)
Геродиета (1)
... View More
Date Issued
2021 (2)