Репозиторий АТУ
Көкөніс өнімдерінің құрамындағы азотқосылысты заттардың мөлшерін төмендету жолдары
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Көкөніс өнімдерінің құрамындағы азотқосылысты заттардың мөлшерін төмендету жолдары
Жүнісова, Е.М.
;
Тнымбаева, Б.Т.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/782
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
Тнымбаева (2).doc
Size:
45.5Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Безопасность и качество пищевых продуктов
[191]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register