Репозиторий АТУ
Экология питания — это пробиотические продукты нового поколения
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Экология питания — это пробиотические продукты нового поколения
Витавская, А.В.
;
Дудикова, Г.Н.
;
Баймуханова, Д.Б.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Пронина, Ю.Г.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1414
Date:
2014
Show full item record
Files in this item
Name:
Журнал Инфекция и ...
Size:
114.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
[244]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register