Репозиторий АТУ

Browsing 3. Безопасность и качество пищевых продуктов by Subject "peanuts"

Browsing 3. Безопасность и качество пищевых продуктов by Subject "peanuts"

Sort by: Order: Results:

  • Каримова, Г.К.; Машанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Ниязбекова, Р.К.; Смагулова, М.Е.; Сатаева, Ж.И.; Ибжанова, А.А. (Алматы технологиялық университеті, 2023-4)
    Бұл мақалада макарон өнімдерін өндірудегі майлы күнжараның құрылым қасиеттері қарастырылады. Зерттеулер жүргізу кезінде жоғары сұрыпты бидайды асқабақ, соя, жержаңғақ, күнбағыс және зығыр күнжарасын ішінара ауыстыру ...

Search DSpace


Browse

My Account