Репозиторий АТУ

Browsing 3. Безопасность и качество пищевых продуктов by Author "Абжанова, Ш.А."

Browsing 3. Безопасность и качество пищевых продуктов by Author "Абжанова, Ш.А."

Sort by: Order: Results:

  • Сабралы, С.Е.; Куцова, А.Е.; Абжанова, Ш.А.; Каташева, А.Ч.; Байбекова, А.У. (Алматы технологиялық университеті, 2023-4)
    Бұл жұмыста тағамдық жабындардың биопротекторлық қасиеттері зерттелді. Қазіргі таңда тағам өнеркәсібінде өнімді микробтық ластанудан, ауаның оттегінің әсерінен тиімді қорғауды қамтамасыз ететін, сақтау кезеңінде өнімнің ...

Search DSpace


Browse

My Account