Репозиторий АТУ

Исследование биохимического состава и безопасности качества мяса дичи

Show simple item record

dc.contributor.author Ешенкожаева, Н.Ш.
dc.contributor.author Ыргымбай, А.Г.
dc.contributor.author Уажанова Р.У., Р.У.
dc.contributor.author Жельдыбаева, А.А.
dc.date.accessioned 2019-04-11T10:04:54Z
dc.date.available 2019-04-11T10:04:54Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1294
dc.publisher Алматинский Технологический Университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;2018
dc.subject Качества ru_RU
dc.subject Мясо ru_RU
dc.title Исследование биохимического состава и безопасности качества мяса дичи ru_RU
dc.title.alternative Study of the biochemical composition and safety of meat quality dichi ru_RU
dc.type Other ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account