dc.contributor.author | Кененбай, Ш.Ы. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T09:01:23Z | |
dc.date.available | 2019-04-12T09:01:23Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1395 | |
dc.description.abstract | Еліміздің алдына қойған ірі мақсаттарының бірі - Елбасымыз Н.Ә. Назарбаевтың Қазақстан халқына жолдауында атап көрсеткендей, еліміздің ауылшаруашылық саласындағы шығаратын өнімдері халықаралық стандарттарға сай болып әлемдегі бәсекеге ең қабілетті 50 елдің қатарына қосылу бағдарламасы болып табылады. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;б.179-181 | |
dc.subject | Түйе еті | ru_RU |
dc.subject | Түйе | ru_RU |
dc.subject | Өркеш майы | ru_RU |
dc.subject | Тағам | ru_RU |
dc.title | Түйенің өркеш майының тағамдық құндылығы | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |