Репозиторий АТУ

Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Батырбаева, Н.Б.
dc.date.accessioned 2019-04-12T10:41:52Z
dc.date.available 2019-04-12T10:41:52Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1418
dc.description.abstract Мақалада жеміскөкөніс өндірістерінің қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосым- шаның сақтау мерзімін анықтау нəтижелері берілген. Жемдік қосымшаны 4 ай сақтау кезінде оның ақуыздық жəне майлық фракцияларының қоректік құндылығы сақталады, ал физикалық-химиялық қасиеттерінің не- гізгі көрсеткіштері көп өзгеріске ұшырамады. ru_RU
dc.publisher Алматы Технологиялық Университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries ҚР Ұлттық Ғылым Академиясының хабаршысы;№3
dc.subject Көкеніс ru_RU
dc.subject Сапа ru_RU
dc.subject Жанама өнім ru_RU
dc.title Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеу ru_RU
dc.title.alternative Research indicators change of feed additive quality On the basis of the fruit and vegetable industry waste ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись