dc.contributor.author |
Батырбаева, Н.Б. |
|
dc.date.accessioned |
2019-04-12T10:41:52Z |
|
dc.date.available |
2019-04-12T10:41:52Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1418 |
|
dc.description.abstract |
Мақалада жеміскөкөніс өндірістерінің қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосым-
шаның сақтау мерзімін анықтау нəтижелері берілген. Жемдік қосымшаны 4 ай сақтау кезінде оның ақуыздық
жəне майлық фракцияларының қоректік құндылығы сақталады, ал физикалық-химиялық қасиеттерінің не-
гізгі көрсеткіштері көп өзгеріске ұшырамады. |
ru_RU |
dc.publisher |
Алматы Технологиялық Университеті |
ru_RU |
dc.relation.ispartofseries |
ҚР Ұлттық Ғылым Академиясының хабаршысы;№3 |
|
dc.subject |
Көкеніс |
ru_RU |
dc.subject |
Сапа |
ru_RU |
dc.subject |
Жанама өнім |
ru_RU |
dc.title |
Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеу |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Research indicators change of feed additive quality On the basis of the fruit and vegetable industry waste |
ru_RU |
dc.type |
Other |
ru_RU |