Репозиторий АТУ

Жеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Алимкулов, Ж.С.
dc.contributor.author Жиенбаева, С.Т.
dc.contributor.author Батырбаева, Н.Б.
dc.contributor.author Елеукенова, Қ.А.
dc.date.accessioned 2019-04-12T10:51:44Z
dc.date.available 2019-04-12T10:51:44Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1422
dc.description.abstract Ауылшаруашылығы малдарына арналған ғылыми түрде негізделген жеміскөкөніс қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосымша енгізілген құрама жем рецептері жасалынды. Бұл рецептердегі дəнді дақылдар мөлшері 60%, ұншықты шикізаттар 20-55%-ға дейін жəне жемдік қосымша 20-25 %-ға дейін құрайды. ru_RU
dc.publisher Алматы Технологиялық Университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Вестник КазНТУ;№4
dc.subject Жем ru_RU
dc.subject Жеміс-жидек ru_RU
dc.subject Қалдық ru_RU
dc.title Жеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыру ru_RU
dc.title.alternative Разработка рецептов комбикормов на основе кормовой добавки с использованием плодоовощной промышленности ru_RU
dc.title.alternative Development of compound feeds recipes on the feed additive basis with use the fruit and vegetable industry ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись