Репозиторий АТУ
Современные подходы к разработке технологии получения зерновых батончиков
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Современные подходы к разработке технологии получения зерновых батончиков
Сулейменова, М.Ш.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Рубцова, А.А.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1444
Date:
2016
Show full item record
Files in this item
Name:
МНПК тезис_2016 ...
Size:
433.9Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
[229]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register