dc.contributor.author |
Кененбай, Ш.Ы. |
|
dc.date.accessioned |
2019-04-16T06:10:02Z |
|
dc.date.available |
2019-04-16T06:10:02Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1522 |
|
dc.description.abstract |
Қазіргі кезде ұлттық өнімдерін өндіру - Қазақстан Республикасының ауыл шаруашылых өнімдер комплексінің негізгі бір саласы болып табылады. Ал сүт лен ет өнімдері - адам баласын тамақ рационының толық бағалы апмастырылмайтын ақуыз, май, дәрумендер, минералды залтар және басқа да маңызды нутриенттердің көзі болып табылады. Қазақстан Республикасының .улттык өнімдерінің бірі - түйе еті боп келеді. |
ru_RU |
dc.publisher |
Алматинский технологический университет |
ru_RU |
dc.relation.ispartofseries |
МНПК;с.86 |
|
dc.subject |
Ұлттық тағам |
ru_RU |
dc.subject |
Сүт |
ru_RU |
dc.subject |
Ет |
ru_RU |
dc.title |
Ұлттық өнімнің технологиялық зерттемелері |
ru_RU |
dc.type |
Other |
ru_RU |