Репозиторий АТУ

Ұлттық өнімнің технологиялық зерттемелері

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кененбай, Ш.Ы.
dc.date.accessioned 2019-04-16T06:10:02Z
dc.date.available 2019-04-16T06:10:02Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1522
dc.description.abstract Қазіргі кезде ұлттық өнімдерін өндіру - Қазақстан Республикасының ауыл шаруашылых өнімдер комплексінің негізгі бір саласы болып табылады. Ал сүт лен ет өнімдері - адам баласын тамақ рационының толық бағалы апмастырылмайтын ақуыз, май, дәрумендер, минералды залтар және басқа да маңызды нутриенттердің көзі болып табылады. Қазақстан Республикасының .улттык өнімдерінің бірі - түйе еті боп келеді. ru_RU
dc.publisher Алматинский технологический университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries МНПК;с.86
dc.subject Ұлттық тағам ru_RU
dc.subject Сүт ru_RU
dc.subject Ет ru_RU
dc.title Ұлттық өнімнің технологиялық зерттемелері ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись