Репозиторий АТУ

Түйе етінен шабылған ет жартылай өнімдерінің технологиясын өндіру

Show simple item record

dc.contributor.author Кененбай, Ш.Ы.
dc.contributor.author Медетбаева, Ж.Н.
dc.contributor.author Ділдахан, А.Д.
dc.date.accessioned 2019-04-16T08:28:00Z
dc.date.available 2019-04-16T08:28:00Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.isbn 978-601-241-617-6
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1536
dc.description.abstract Қазіргі заманғы элемде арттыру бәсекелестік бұл барлық экономикалық дамуына көзқарас қайта жасайды. Озық технологияларды пайдалана өнімнің жаңа түрлерін шығаруға боладьғ Жумыста түйе етінен шабылған ет жартылай өнімдерінің технологиясын өндіру болып табылады. ru_RU
dc.description.abstract Растущая конкуренция в современном мире заставляет все пересматривать подход к экономическому развитию. Используя передовые технологии можно производить новые виды продукции. В работе это разработка технологии рубленых полуфабрикатов из верблюжьего мяса.
dc.description.abstract Growing competition in the modern world forces all to reconsider the approach to economic development. Using advanced technologies, it is possible to produce new types of products. In this work are development of technology of chopped semi-finished products from camel meat.
dc.publisher Алматинский технологический университет ru_RU
dc.relation.ispartofseries Сборник;с.476-478
dc.subject Түйе еті ru_RU
dc.subject Түйе ru_RU
dc.subject Ет ru_RU
dc.title Түйе етінен шабылған ет жартылай өнімдерінің технологиясын өндіру ru_RU
dc.title.alternative Разработка технологии рубленых полуфабрикатов из верблюжьего мяса ru_RU
dc.title.alternative Development of technology of chopped semi-finished products from camel meat ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account