Репозиторий АТУ

Browsing 1. Факультет пищевых технологий by Subject "Nutritional value"

Browsing 1. Факультет пищевых технологий by Subject "Nutritional value"

Sort by: Order: Results:

  • Оспанов, Ә.Ә.; Тимурбекова, А.К.; Алмаганбетова, А.Т. (Алматы технологиялық университеті, 2020)
    Мақала коэкструдирленген тамақ өнім-дерін өндіруде дәнді дақылдардың дәнінен дайындалған көп дәнді ұн қоспаларын механикалық өңдеу әдісінің оңтайлы режимдерін ғылыми негіздеуге арналған. Даярлық дәрежесі жоғары өнімдерді ...
  • Женисбекова, А.А.; Тулепова, М.Қ.; Диханбаева, Ф.Т.; Мухтарханова, Р.Б. (Алматы технологиялық университеті, 2021-4)
    Соңғы жылдары түйіршікті сүзбе өнімдерінің технологиясының сапасын жақсарту, дайын өнімнің биологиялық және тағамдық құндылығын, сақтау мерзімін арттыру үшін өсімдік майын қосып жетілдіру перспективасы кеңінен қолданылуда. ...

Search DSpace


Browse

My Account