Репозиторий АТУ

Browsing 1. Факультет пищевых технологий by Subject "rice"

Browsing 1. Факультет пищевых технологий by Subject "rice"

Sort by: Order: Results:

  • Хастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Байхожаева, Б.А. (Алматы технологиялық университеті, 2023-1)
    Мақалада астық дақылдарынан дайындалған сусындардың тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу нәтижелері келтірілген. Байытылған және байытылмаған дәнді сусындар арасында салыстырмалы талдау жүргізілді, дәнді сусындарды ...
  • Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.; Молдақұлова, З.Н.; Қойланов, Қ.С.; Баширова, Ж.Ж. (Алматы технологиялық университеті, 2022-3)
    Бұл жұмыстың мақсаты – жарма өндірісіндегі жанама өнім күріш ұншығы қосылған бидай қамырының сапасын анықтау. Зерттеу барысында күріш ұншығы қосылған бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетінің өзгеру заңдылығы анықталды. ...
  • Муслимов, Н.Ж.; Абуова, А.Б.; Кабылда, А.И. (Алматинский Технологический Университет, 2022-3)
    Исследование аминокислотного состава различных видов муки в производстве продуктов питания таких, как макароны, необходимо для лечения и профилактики заболеваний, как фенилкетонурия и целиакия, нецелиакийная неаалергическая ...

Search DSpace


Browse

My Account