Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 6 out of a total of 6 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.027 seconds)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Тұтас дәнді ұн қосылған макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеу
Саидов, А.М.
;
Калитка, Д.А.
;
Молдахметова, З.К.
;
Екатеринская, Е.М.
;
Жангабылова, Н.Д.
;
Балгужинова, Ж.Е.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-4
)
Зығыр күнжарасының макарон өнімдерінің құрылымдық – реологиялық қасиеттеріне әсері
Машанова, Н.С.
;
Мухамбетов, Г.М.
;
Каримова, Г.К.
;
Ниязбекова, Р.К.
;
Сатаева, Ж.И.
;
Смагулова, М.Е.
;
Ибжанова, А.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-4
)
Макарон өнімдерінің құрылымын зерттеу
Каримова, Г.К.
;
Машанова, Н.С.
;
Мухамбетов, Г.М.
;
Ниязбекова, Р.К.
;
Смагулова, М.Е.
;
Сатаева, Ж.И.
;
Ибжанова, А.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-4
)
Көп дәнді ұн шикізаты негізінде жасалған макарондық қамырдың реологиялық сипаттамаларын зерттеу
Оспанов, Ә.Ә.
;
Тимурбекова, А.Қ.
;
Нұрдан, Д.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-1
)
Определение физико-химических показателей качества макаронных изделий с добавлением пшена 3,8%
Каримова, Г.К.
;
Ниязбекова, Р.К.
;
Negim, El-sayed
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-1
)
Көкөніс ұнтақтарын пайдалана отырып макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеу
Саидов, А.М.
;
Калитка, Д.А.
;
Жилкишинова, А.М.
;
Жангабылова, Н.Д.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-3
)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Каримова, Г.К. (3)
Ниязбекова, Р.К. (3)
Жангабылова, Н.Д. (2)
Ибжанова, А.А. (2)
Калитка, Д.А. (2)
Машанова, Н.С. (2)
Мухамбетов, Г.М. (2)
Саидов, А.М. (2)
Сатаева, Ж.И. (2)
Смагулова, М.Е. (2)
... View More
Subject
pasta (6)
макарон өнімдері (4)
Макарон (3)
макаронные изделия (3)
moisture determination (2)
rheological properties (2)
прессование (2)
қоспалар (2)
acidity (1)
alimentary fiber (1)
... View More
Date Issued
2023 (4)
2022 (2)