Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 5 out of a total of 5 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.011 seconds)
Now showing items 1-5 of 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Исследовaние химического состaвa муки из рaзных сортов зернa тритикaле с целью использовaния в мучных кондитерских изделиях
Жумалиева, Г.Е.
;
Чоманов, У.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касымбек, Р.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-2
)
Ұнды кондитер өндірісінде композиттік қоспаны қолдану
Якияева, М.А.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
;
Тоқтарова, А.М.
;
Хасенова, А.Қ.
;
Сейдімханова, А.А
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Оптимизация режимов приготовления теста с использованием муки композитного состава
Мусаева, С.Д.
;
Иманбаев, А.Ж.
;
Искакова, Ж.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-3
)
Получение специальных добавок для хлебобулочных изделий из тонкодисперсной муки
Бекболатова, М.Б.
;
Шаймерденова, Д.А.
;
Чаканова, Ж.М.
;
Изтаев, А.И.
;
Сарбасова, Г.Т.
;
Искакова, Д.М.
;
Есмамбетов, А.А.
;
Махамбетова, А.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-4
)
Влияние некоторых факторов на водоудерживающую и жироудерживающую способности тыквенной муки
Икрами, М.Б.
;
Шарипова, М.Б.
;
Абдуллоева, Х.Ф.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2023-4
)
Now showing items 1-5 of 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Абдуллоева, Х.Ф. (1)
Актокалова, Г.С. (1)
Бекболатова, М.Б. (1)
Есмамбетов, А.А. (1)
Жумалиева, Г.Е. (1)
Изтаев, А.И. (1)
Икрами, М.Б. (1)
Иманбаев, А.Ж. (1)
Искакова, Д.М. (1)
Искакова, Ж.А. (1)
... View More
Subject
Ұн (5)
Ұн қоспасы (5)
бидай ұны (2)
bakery products (1)
composite mixtures (1)
fat-holding properties (1)
fine flour (1)
Flour (1)
functional and technological properties (1)
grain crops (1)
... View More
Date Issued
2023 (1)
2022 (4)