Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 16 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Lactococcus lactis subsp.laktis g-1 және lactobacillus acidophilus m-3 штамдарының морфологиялық және культуралдық қасиеттерін зерттеу
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Лактоферментированные овощные напитки с молочной сывороткой
Зарицкая, Н.Е.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Өсімдік текті шикізаттарды құрама сүт өнімдерін өндіруде қолдану
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Применение растительного белка в детском питании
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Сүт қышқылды өнімдерді өндіруге пайдаланатын ашытқылардың түрлері және олардың өнім сапасына әсері
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Сүт қышқылды өнімдер мен сусындардың диеталық қасиеті
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Исследование роста и протеолитической активности бифидо- и лактобактерии в кобыльем молоке
Диханбаева, Ф.Т.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Аралбаев, Н.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Қазақстандағы еттен жасалған жартылай фабрикаттарды өндірудің бүгінгі күнгі ахуалы
Абжанова, Ш.А.
;
Мухтарханова, Р.Б.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Роль пробиотических заквасок при производстве молочных продуктов
Диханбаева, Ф.Т.
;
Базылханова, Э.Ч.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Матибаева, А.И.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Азық-түлік өнімдерін өндіруде табиғи антиоксиданттарды пайдалану
Абжанова, Ш.А.
;
Матибаева, А.И.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2016
)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Джетписбаева, Б.Ш. (16)
Матибаева, А.И. (15)
Узаков, Я.М. (6)
Абжанова, Ш.А. (2)
Диханбаева, Ф.Т. (2)
Аралбаев, Н.А. (1)
Базылханова, Э.Ч. (1)
Зарицкая, Н.Е. (1)
Мухтарханова, Р.Б. (1)
Subject
Мясо (5)
Молочные продукты (4)
Мясопродукты (4)
Сүт (3)
Молоко (2)
Мясная промышленность (2)
Пищевая промышленность (2)
Сүт өнімі (2)
Азық-түлік (1)
Бактерии (1)
... View More
Date Issued
2016 (16)