Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 6 out of a total of 6 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.008 seconds)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Влияние способов электростимулирования и электро - оглушения на изменение состояния и свойств мяса
Узаков, Я.М.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Особенности переработки скота по технологии халяль
Узаков, Я.М.
;
Джетписбаева, Б.Ш.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Химический состав козлятины и баранины
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Определение пищевой ибиологической ценности продуктов из конины
Узаков, Я.М.
;
Таева, А.М.
;
Матибаева, А.И.
;
Сатаева, Ж.И.
;
Ажимбаева, Г.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2018
)
Использование пищевых волокон в производстве мясных продуктов
Узаков, Я.М.
;
Кожахиева, М.О.
;
Садвакасова, Б.Д.
(
Алматинский технологический университет
,
2015
)
Протепсин ферменті гидролизінің рн-ға және екінші сұрыпты сиыр етінің ылғал байланыстыру қабілетіне әсері
Узаков, Я.М.
;
Есенгазиева, А.Н.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Чернуха, И.М.
;
Қалдарбекова, М.Ә-А.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Now showing items 1-6 of 6
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Кожахиева, М.О. (6)
Узаков, Я.М. (6)
Таева, А.М. (2)
Ажимбаева, Г. (1)
Джетписбаева, Б.Ш. (1)
Есенгазиева, А.Н. (1)
Каймбаева, Л.А. (1)
Матибаева, А.И. (1)
Садвакасова, Б.Д. (1)
Сатаева, Ж.И. (1)
... View More
Subject
Мясопродукты (3)
moisture binding ability (1)
pH of meat (1)
Protepsin (1)
second-grade beef (1)
Баранина (1)
Волокна (1)
Говядина (1)
Ет (1)
Ет және ет өнімдері (1)
... View More
Date Issued
2022 (1)
2018 (4)
2015 (1)