Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.012 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігін талдауға арналған сынақ зертханалардың біліктілігін тексеру мақсатында стандартты үлгілерді пайдалану
Байболова, Л.К.
;
Хаймулдинова, А.К.
;
Асиржанова, Ж.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2021-4
)
Ет-консерві өнімдерін өндіру технологиясымен сапасын жетілдіру
Байболова, Л.К.
;
Хаймулдинова, А.К.
;
Асиржанова, Ж.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-1
)
Research of the soy okara impact on the quality indicators of meat chopped semi-finished products
Absalimova, M.A.
;
Baibolova, L.K.
;
Taeva, A.M.
;
Glotova, I.A.
(
Almaty technological university
,
2022-2
)
Пісірілген шұжық өндірісінде итмұрын жемістерінен жасалған ұнтақты қолдану
Құрманбекова, А.Қ.
;
Таева, А.М.
;
Ахметова, Н.Қ.
;
Базылханова, Э.Ч.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Протепсин ферменті гидролизінің рн-ға және екінші сұрыпты сиыр етінің ылғал байланыстыру қабілетіне әсері
Узаков, Я.М.
;
Есенгазиева, А.Н.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Чернуха, И.М.
;
Қалдарбекова, М.Ә-А.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
ІІ категориялы субөнімдерден ақуыз гидролизатын алу технологиясын жасау
Тоқышева, Г.М.
;
Какимов, М.М.
;
Тултабаева, Т.Ч.
;
Машанова, Н.С.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Probiotics isolated from the shubat in chicken meat production: importance and haccp analysis
Begdildayeva, N. ZH.
;
Akhmetsadykova, SH.N.
;
Ospanova, A. A.
(
Almaty technological university
,
2023-4
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Асиржанова, Ж.Б. (2)
Байболова, Л.К. (2)
Хаймулдинова, А.К. (2)
Absalimova, M.A. (1)
Akhmetsadykova, SH.N. (1)
Baibolova, L.K. (1)
Begdildayeva, N. ZH. (1)
Glotova, I.A. (1)
Ospanova, A. A. (1)
Taeva, A.M. (1)
... View More
Subject
Ет (7)
Ет өнімдері (7)
Ет және ет өнімдері (4)
Ет шикізаты (2)
antibiotics (1)
boiled sausages (1)
Bone (1)
Cartilage (1)
chicken meat (1)
HACCP (1)
... View More
Date Issued
2023 (1)
2022 (5)
2021 (1)