Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 2 out of a total of 2 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Значение композиционных смесей из муки зерновых культур и масличного рапса в технологии приготовления печенья
Абуова, А.Б.
;
Чинарова, Э.Р.
;
Рустемова, А.Ж.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Изучение изменения микрофлоры и сохранности витаминов b2 и е зерна в процессе пропаривания и плющения
Богомолов, И.С.
;
Клейменова, Н.Л.
;
Копылов, Н.В.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2021-4
)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Абуова, А.Б. (1)
Богомолов, И.С. (1)
Клейменова, Н.Л. (1)
Копылов, Н.В. (1)
Рустемова, А.Ж. (1)
Чинарова, Э.Р. (1)
Subject
Витамины (2)
Зерно (2)
Flaking (1)
Grain (1)
Process (1)
Steaming (1)
Vitamins (1)
Астық (1)
Бумен пісіру (1)
вит (1)
... View More
Date Issued
2021 (1)
2016 (1)