Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for community: 1. Факультет пищевых технологий.
(0.011 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Изменение составных частей верблюжьего молока при ферментации
Асембаева, Э.К.
;
Велямов, Т.М.
;
Сейдахметова, З.Ж.
;
Нурмуханбетова, Д.Е.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Electrophoretic Identification of Casein in Various Types of Milk
Kenenbay, Sh.Y.
(
Almaty technological university
,
2017
)
Increase of Biological Value of Stuffing Products from Camel Meat
Kenenbay, Sh.I.
(
Almaty technological university
,
2017
)
Определение индекса растворимости в воде и индекса абсорбции воды сухого верблюжьего молока
Аралбаев, Н.А.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Серикбаева, А.Д.
;
Жунусова, Г.С.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Определение плотности и содержания влаги сухого верблюжьего молока
Аралбаев, Н.А.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Серикбаева, А.Д.
(
Алматинский технологический университет
,
2018
)
Содержание радионуклидов в йогуртном напитке из верблюжьего молока
Аязбекова, М.А.
;
Есенова, А.Б.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Исследование растворимости и плотности сухого верблюжьего молока, полученного методом сублимационной сушки
Кулажанов, К.С.
;
Аралбаев, Н.А.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Серикбаева, А.Д.
;
Юсоф, Ю.А.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Исследование качественного состава микрофлоры бионапитков на основе верблюжьего молока
Кулажанов, К.С.
;
Диханбаева, Ф.Т.
;
Тастурганова, Э.Ч.
(
Алматинский технологический университет
,
2019
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Диханбаева, Ф.Т. (4)
Аралбаев, Н.А. (3)
Серикбаева, А.Д. (3)
Кулажанов, К.С. (2)
Kenenbay, Sh.I. (1)
Kenenbay, Sh.Y. (1)
Асембаева, Э.К. (1)
Аязбекова, М.А. (1)
Велямов, Т.М. (1)
Есенова, А.Б. (1)
... View More
Subject
Верблюжье молоко (8)
Молоко (8)
Camel milk (2)
Milk (2)
Переработка молока (2)
Сүт (2)
Additive (1)
Camel meat (1)
Casein (1)
Microflora (1)
... View More
Date Issued
2019 (2)
2018 (2)
2017 (2)
2016 (2)