dc.contributor.author | Абдрешов, С.Н. | |
dc.contributor.author | Маматаева, А.Т | |
dc.contributor.author | Аралбаева, А.Н. | |
dc.contributor.author | Отегалиева, Р.С. | |
dc.date.accessioned | 2019-04-23T07:17:19Z | |
dc.date.available | 2019-04-23T07:17:19Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2015 | |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | |
dc.subject | Жүзім | ru_RU |
dc.subject | Виноград | ru_RU |
dc.subject | Пищевая промышленность | ru_RU |
dc.title | Жүзім сығындысының биологиялық құндылығы және адам ағзасының функционалдық жағдайына әсері | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |