dc.contributor.author |
Шаншарова, Д.А. |
|
dc.contributor.author |
Нургожина, Ж.К. |
|
dc.contributor.author |
Алашбаева, Л.Ж. |
|
dc.contributor.author |
Кайчибекова, Г.М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-01-20T09:41:41Z |
|
dc.date.available |
2020-01-20T09:41:41Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.issn |
2304-5683 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2155 |
|
dc.description.abstract |
В данной работе рассмотрены аспекты введения нетрадиционного сырья в качестве зерновой смеси для хлеба. Введение 20% гречихи, 10% семян льна, 10% «Финского микса» позволило получить улучшенное качество хлебобулочных изделий и повысить его пищевую ценность. |
|
dc.description.abstract |
This paper discusses the aspects of introducing unconventional raw materials as a grain mixture for bread. The article discusses the aspects of introducing unconventional raw materials as a grain mixture for bread. The introduction of 20% buckwheat, 10% flax seeds, 10% of the “Finnish mix” allowed to obtain improved quality of bakery products and increase its nutritional value. |
|
dc.description.abstract |
Бұл жұмыста нанға дәнді қоспа ретінде дәстүрлі емес шикізатты енгізу аспектілері қарастырылған. 20% қарақұмық жармасы, 10% зығыр тұқымы, 10% «Фин қоспасы» нан өнім- дерінің сапасын жақсартуға және оның құндылыгын арттыруға мүмкіндік берді. |
|
dc.publisher |
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы |
ru_RU |
dc.relation.ispartofseries |
Басылым 3 (124);5-8 б. |
|
dc.subject |
Нан |
ru_RU |
dc.subject |
Хлеб |
ru_RU |
dc.subject |
Bread |
ru_RU |
dc.title |
Нан өндірісінде дәнді қоспалар пайдалану |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Использование зерновых добавок в производстве хлеба |
ru_RU |
dc.title.alternative |
Use of grain additives in bread production |
ru_RU |
dc.type |
Other |
ru_RU |