Репозиторий АТУ

Дәнді дақылдар жармасынан дайындалған толыққұнды нан өнімінің сапа көрсеткіштерін зерттеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Байысбаева, М.П.
dc.contributor.author Турсынбаева, Ш.А.
dc.date.accessioned 2019-03-26T09:10:39Z
dc.date.available 2019-03-26T09:10:39Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/308
dc.description.abstract Жұмыста дайын өнімнің тағамдық және биологиялық құндылығын жақсарту мақсатында дәнді дақыл жармалары: бидай, қарақұмық, тары бұқтырылған толық күйінде қолданылып, қамырдың және дайын өнімнің физикалық-химиялық қасиеттері анықталды. Толықдәнді композитті қоспадан нан дайындаудың технологиялық параметрлері анықталды және рецептурасы құрылды. ru_RU
dc.description.abstract В работе определены физико-химияческие свойства теста и готовых изделий, приготовленных с применением разбухшей цельнозерной пшеницы, гречихи и пшена в целях улучшения биологической и пищевой ценности изделия. Разработана рецептура и определены технологические параметры приготовления хлеба из смеси цельнозерного композитного состава.
dc.description.abstract In this article are defined physical and chemical properties of dough are in-process certain and ready good prepared with the use of intumescing wholegrain wheat, buckwheat and millet for the improvement of biological and food value good. Dough reception is exploded and defined the technological parameters
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;
dc.subject Хлебопродукты ru_RU
dc.subject Витамины ru_RU
dc.subject Сырье ru_RU
dc.subject Тесто ru_RU
dc.title Дәнді дақылдар жармасынан дайындалған толыққұнды нан өнімінің сапа көрсеткіштерін зерттеу ru_RU
dc.title.alternative Изучение показателей качества хлебобулочных изделий, обогощенных зерновыми культурами ru_RU
dc.title.alternative Indicator research of gualitu lakeru products which is enrriched with grain ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись