Репозиторий АТУ

Жеміс – көкөністі шикізаттары қоспасынан дайындалған қантты печеньенің сапа көрсеткіштерін зерттеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Изембаева, А.К.
dc.contributor.author Молдақұлова, З.Н.
dc.date.accessioned 2019-03-28T04:20:08Z
dc.date.available 2019-03-28T04:20:08Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/471
dc.description.abstract Бұл мақалада дайын өнімнің тағамдық және биологиялық құндылығын жақсарту мақсатында жеміс – көкөністері итмұрын және топинамбур қоспасынан қантты печенье дайындалды. Дайын өнімнің физикалық-химиялық қасиеттері, тағамдық құндылығы анықталды. Қантты печеньені дайындау әдісі ұсынылды және рецептурасы құрылды. ru_RU
dc.description.abstract В этой статье рассматривается способ приготовления сахарного печенья повышенной пищевой и биологической ценности из плодово-овощного сырья шиповника и топинамбура. В готовых изделиях определены физико-химические показателеи качества и пищевая ценность изделий. Разработана новая рецептура и способ приготовления сахарного печенья.
dc.description.abstract In this article preparation of saccharine cookie of enhanceable food and biological value is examined with the use of fruit of vegetable raw material of brier and topinambour. In finish goods the physical and chemical are certain indexes of quality and food value of wares. Compounding and new preparations is method worked out saccharine cookie.
dc.publisher Алматы Технологиялық Университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries Алматы технологиялық университетінің хабаршысы.;2015 с.67-69
dc.subject Қант ru_RU
dc.title Жеміс – көкөністі шикізаттары қоспасынан дайындалған қантты печеньенің сапа көрсеткіштерін зерттеу ru_RU
dc.title.alternative Исследование качества сахарного печенья из плодово – овощной смеси ru_RU
dc.title.alternative Research of guality of saccharine cookie of fruit and Vegetable mixture ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись