dc.contributor.author |
Матибаева, А.И. |
|
dc.contributor.author |
Джетписбаева, Б.Ш. |
|
dc.date.accessioned |
2019-03-28T04:55:13Z |
|
dc.date.available |
2019-03-28T04:55:13Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/484 |
|
dc.description.abstract |
Сүт өндірісіндегі болашағы зор бағыттардың бірі – функционалдық тамақтануға арналған сүт қышқылды өнімдерді өндіру болып табылады. Мұндай өнімді өндірудің мақсаты, ағзаның физиологиялық қажеттіліктеріне жақын, компоненттердің қолайлы ара қатысы мен жиынтығын қамтамасыз ету болып табылады. |
ru_RU |
dc.publisher |
Алматы технологиялық университеті |
ru_RU |
dc.relation.ispartofseries |
РНПК; |
|
dc.subject |
Йогурт |
ru_RU |
dc.subject |
Сүт |
ru_RU |
dc.subject |
Тағам |
ru_RU |
dc.title |
Балаларға тамақтануына арналған йогурттың тағамдық және биологиялық құндылығын арттыру |
ru_RU |
dc.type |
Other |
ru_RU |