Репозиторий АТУ

Сұлы печеньесі рецептурасына қосылатын майдың тиімді түрлерін анықтау

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Байысбаева, М.П.
dc.contributor.author Шаншарова, Д.А.
dc.contributor.author Рустемова, А.Ж.
dc.contributor.author Дайрашева, С.Т.
dc.date.accessioned 2019-04-01T08:39:45Z
dc.date.available 2019-04-01T08:39:45Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/623
dc.publisher Алматы технологиялық университеті ru_RU
dc.relation.ispartofseries РНПК;
dc.subject Печенье ru_RU
dc.subject Май ru_RU
dc.title Сұлы печеньесі рецептурасына қосылатын майдың тиімді түрлерін анықтау ru_RU
dc.type Other ru_RU


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись