Репозиторий АТУ

Просмотр1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств по теме "Adhesion"

Просмотр1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств по теме "Adhesion"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Амантай, Б.С.; Байысбаева, М.П.; Изембаева, А.К. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Жүгері дәні құрамы моно және дисахаридтерге, ңаныңпаган май қышқылдарына, крах- малға өте бай, сондай-ақ оның құрамында В витамин тобы, Е, РР, С витаминдері және ниацин, холин бар. Сондықтан да бірінші сұрып бидай ұнынан ...

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись