Репозиторий АТУ

Просмотр1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств по теме "amaranth"

Просмотр1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств по теме "amaranth"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Нуртаева, А.Б.; Утарова, Н.Б.; Ақшораева, Г.Д.; Мыктабаева, М.С.; Абилова, М.Б. (Алматы технологиялық университеті, 2022-4)
    Мақалада амарант, зығыр, күріш, қарақұмық ұндарының негізгі қасиеттері мен сипаттамалары және құрама ұн негізінде глютенсіз нан алу нәтижелері көрсетілген. Құрама ұндардың физикалық-химиялық қасиеттері анықталды және жаңа ...

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись