Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.007 seconds)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Исследование качества новых сортов пшеницы казахстана, используемых для производства макаронных изделий
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.Н.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Исследование макаронных свойств пшеничной муки, полученной из новых сортов пшеницы казахстана
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.Н.
(
Алматинский технологический университет
,
2016
)
Исследование качества муки и физических свойств теста из новых сортов мягкой и твердой пшеницы Казахстана
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.Н.
;
Умирзакова, Г.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2015
)
Исследование качества новых сортов мягкой и твердой пшеницы Казахстана урожая 2014 года
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.Н.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2015
)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Жилкайдаров, А.Н. (4)
Искакова, Г.К. (4)
Мулдабекова, Б.Ж. (1)
Умирзакова, Г.А. (1)
Subject
Пшеница (3)
Исследование (2)
Макарон (2)
Мука (2)
Бидай (1)
Биотехнология (1)
Качества (1)
... View More
Date Issued
2016 (2)
2015 (2)