Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Расширение ассортимента макаронных изделий на основе использования композитной муки
Изтаев, А.И.
;
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.
;
Изтаев, Б.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2015
)
Влияние чечевичной муки на качество макаронных изделий
Изтаев, А.И.
;
Искакова, Г.К.
;
Умирзакова, Г.А.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2015
)
Использование растительного сырья в производстве макаронных изделий функционального назначения
Искакова, Г.К.
;
Изтаев, А.И.
;
Умирзакова, Г.А.
;
Баймаганбетова, Г.Б.
;
Мулдабекова, Б.Ж.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2015
)
Влияние изменения давления во время замеса теста и характеристики хлеба
Изтаев, А.И.
;
Аққожа, И.Ш.
;
Якияева, М.А.
;
Искакова, Г.К.
;
Кенжеходжаев, М.Д.
;
Изтаев, Б.А.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-2
)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Изтаев, А.И. (4)
Искакова, Г.К. (4)
Изтаев, Б.А. (2)
Мулдабекова, Б.Ж. (2)
Умирзакова, Г.А. (2)
Аққожа, И.Ш. (1)
Баймаганбетова, Г.Б. (1)
Жилкайдаров, А. (1)
Кенжеходжаев, М.Д. (1)
Якияева, М.А. (1)
Subject
Макаронные изделия (3)
Мука (2)
baking (1)
porosity (1)
pressure kneadin (1)
Выпечка (1)
Замес под давлением (1)
Использование (1)
Качества (1)
Нан өндірісі (1)
... View More
Date Issued
2022 (1)
2015 (3)