Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.027 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2017
)
Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Дайрашева, С.Т.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Өсімдік тектес шикізаттардан жасалған дәндік батончик
Серікбай, А.Қ.
;
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Сдобалы печеньенің тағамдық қүңдылығын жоғарылатудың жолдары
Амантай, Б.С.
;
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2019
)
Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
;
Молдақұлова, Н.
;
Байбатыров, Т.А.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Қойланов, Қ.С.
;
Баширова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Өсімдік текті шикізат қоспасынан дайындалған бидай нанының сапасын қалыптастыру
Байысбаева, М.П.
;
Искакова, Г.К.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-1
)
Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдану
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Жұманазар, Д.Б.
;
Тыным, Б.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-2
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Байысбаева, М.П. (8)
Изембаева, А.К. (8)
Молдақұлова, З.Н. (4)
Амантай, Б.С. (1)
Байбатыров, Т.А. (1)
Баширова, Ж.Ж. (1)
Дайрашева, С.Т. (1)
Жұманазар, Д.Б. (1)
Искакова, Г.К. (1)
Молдақұлова, Н. (1)
... View More
Subject
dough (3)
Нан (3)
Тесто (3)
Қамыр (3)
bread (2)
sourdough (2)
Бидай (2)
Бидай ұны (2)
закваска (2)
Нан өндірісі (2)
... View More
Date Issued
2023 (2)
2022 (2)
2019 (1)
2018 (2)
2017 (1)