Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 5 out of a total of 5 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.046 seconds)
Now showing items 1-5 of 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Жеміс – көкөністі шикізаттары қоспасынан дайындалған қантты печеньенің сапа көрсеткіштерін зерттеу
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2015
)
Диеталық қытырлақ нан алу технологиясының перспективтілігі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Дайрашева, С.Т.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы Технологиялық Университеті
,
2018
)
Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Қойланов, Қ.С.
;
Баширова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Өсімдік текті шикізат қоспасынан дайындалған бидай нанының сапасын қалыптастыру
Байысбаева, М.П.
;
Искакова, Г.К.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-1
)
Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдану
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Жұманазар, Д.Б.
;
Тыным, Б.Қ.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2023-2
)
Now showing items 1-5 of 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Изембаева, А.К. (5)
Молдақұлова, З.Н. (5)
Байысбаева, М.П. (4)
Баширова, Ж.Ж. (1)
Дайрашева, С.Т. (1)
Жұманазар, Д.Б. (1)
Искакова, Г.К. (1)
Тыным, Б.Қ. (1)
Қойланов, Қ.С. (1)
Subject
Нан (3)
bread (2)
dough (2)
sourdough (2)
закваска (2)
dietary fiber (1)
elasticity (1)
flour (1)
improver (1)
linseed flour (1)
... View More
Date Issued
2023 (2)
2022 (1)
2018 (1)
2015 (1)