Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 2 out of a total of 2 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Исследовaние химического состaвa муки из рaзных сортов зернa тритикaле с целью использовaния в мучных кондитерских изделиях
Жумалиева, Г.Е.
;
Чоманов, У.Ч.
;
Актокалова, Г.С.
;
Касымбек, Р.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-2
)
Оптимизация технологических режимов проращивания зерна тритикале сорта азиада
Касымбек, Р.
;
Изтаев, А.И.
;
Чоманов, У.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Шоман, А.К.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-4
)
Now showing items 1-2 of 2
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Жумалиева, Г.Е. (2)
Актокалова, Г.С. (1)
Изтаев, А.И. (1)
Касымбек, Р. (1)
Касымбек, Р.К. (1)
Чоманов, У. (1)
Чоманов, У.Ч. (1)
Шоман, А.К. (1)
Subject
Asiada variety (1)
crude protein (1)
Flour (1)
optimization (1)
sprouted grain (1)
sprouts (1)
temperature (1)
time (1)
Triticale varieties (1)
Астық (1)
... View More
Date Issued
2022 (2)