Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 3 out of a total of 3 results for collection: 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств.
(0.008 seconds)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Характеристика аминокислотного состава муки для производства макарон gluten-free
Муслимов, Н.Ж.
;
Абуова, А.Б.
;
Кабылда, А.И.
(
Алматинский Технологический Университет
,
2022-3
)
Рецептуралық компоненттердің бидай қамырының физикалық-химиялық қасиетіне әсер етуі
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.
;
Қойланов, Қ.С.
;
Баширова, Ж.Ж.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-3
)
Глютенсіз нан алу технологиясын зерттеу
Нуртаева, А.Б.
;
Утарова, Н.Б.
;
Ақшораева, Г.Д.
;
Мыктабаева, М.С.
;
Абилова, М.Б.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-4
)
Now showing items 1-3 of 3
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Абилова, М.Б. (1)
Абуова, А.Б. (1)
Ақшораева, Г.Д. (1)
Байысбаева, М.П. (1)
Баширова, Ж.Ж. (1)
Изембаева, А.К. (1)
Кабылда, А.И. (1)
Молдақұлова, З.Н. (1)
Муслимов, Н.Ж. (1)
Мыктабаева, М.С. (1)
... View More
Subject
Күріш (3)
Рис (3)
celiac disease (2)
rice (2)
Нан (2)
целиакия (2)
amaranth (1)
amino acids (1)
bread (1)
buckwheat (1)
... View More
Date Issued
2022 (3)