Репозиторий АТУ
Биотехнологические подходы направленные на идентификацию технологически значимой микрофлоры сырокопченых колбас из конины
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
2. Технология продуктов питания
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Биотехнологические подходы направленные на идентификацию технологически значимой микрофлоры сырокопченых колбас из конины
Ілиясқызы, М.
;
Калдарбекова, М.А.
;
Чоманов, У.Ч.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/865
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
Калдарбекова.doc
Size:
259Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Технология продуктов питания
[351]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register